TRADE CONSULTING & TRANSLATION

OOST-EUROPA & NEDERLAND

Kennisreis naar Oekraine

Beleef agrarische Oekraine !!!

Wij willen u  uitnodigen om via een door ons georganiseerde kennisreis, kennis te laten maken met agrarische Oekraine.

Oekraine is gezien de Oost-Europeese geschidenis, vrij onbekend voor de meeste buitenlanders.

Wel is Oekraine in de wereld bekend om zijn grote landbouwgebieden, ook wel de graanschuur van Europa genoemd. We zijn er dan ook van overtuigd dat het leerzaam voor u en uw studenten zal zijn om meer te weten te komen over de landbouw in Oekraine door een bezoek aan onze moderene landbouwbedrijven met duizenden hectaren land en ontmoetingen met landbouwspecialisten en ondersteunende bedrijven.

NT-conNect en inSearch hebben veel ervaring met het organiseren van dergelijke reizen naar Oekraine en zouden het dan ook leuk vinden als u die kennis via ons op kunt doen.

Onze groep begeleiders heeft een landbouw en voedselverwerking achtergrond. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er een breed scala aan mogelijkheden wordt geboden om de kennis over landbouw en cultuur van de Oekraine te krijgen.

We hebben een groete verscheidenheid aan reizen voor u om uit te kiezen. Ook is het mogelijk om een volledig op maat gemaakte pakket, aan te vragen.

Met onze grootste plezier regelt ons team de professionele programma's en verschillende technische bezoeken in bijvoorbeeld:

  • graan opslag en verwerking

  • plantaardige productie

  • zuivel, varkens - en pluimveehouderij

  • vlees - en melkververwerking

Behalve reizen gericht op de landbouw, kan dit ook worden verzorgd voor andere bedrijfstakken. Wat ook mogelijk is, zijn de plezier of avontuurlijke reizen die wij aanbieden. Een gedeelte van de in die reizen voorkomende programma's kunnen ook ondergebracht worden in een te boeken reis. Zo gaat plezier en studie goed samen.